Kultur

Askøy har alltid vært kjent for sitt vide spekter innen kultur. Få kommuner kan skilte med så stor tetthet av korsangere, korpsmusikanter, eller små og store deltakere innen et bredt spekter av idretter. På disse sidene kan du finne informasjon om møteplasser for det rike kulturlivet.

Strusshamn-fra-kirken-web
Strusshamn-fra-kirken-web

Sjoddien

Hvor: Strusshamn  

Lokalene i Sjoddien har en bygningsmessig sjel som gjør det trivelig å være i Strusshamn. Her er gode lokaler i ulike størrelser som egner seg til å arrangere både møter og ulike aktiviteter.

Mer informasjon  
Toraderene-web
Toraderene-web

Askøys rike kulturliv

Type: Informasjon

Få andre kommuner kan skilte med så stor tetthet av korsangere, korpsmusikanter eller små og store deltagere innen et bredt spekter av idretter.

Mer informasjon  
huset-i-florvaag_web
huset-i-florvaag_web

Ungflimmer

Hvor: Florvåg  

På Ungflimmer blir det stor grad av egenaktivisering, for eksempel band, gruppeaktiviteter, prosjekter, øvinger uten voksne instruktører/ledere, men også plass for voksenstyrte aktiviteter.

Mer informasjon  
Kulturlosjen_web
Kulturlosjen_web

Kulturlogen

Kulturarrangør og møteplass. En viktig aktør I Askøys kulturliv. Kulturlogen vil være en arena for utøvende kunstnere som ønsker å ivareta de forskjellige stilarter og kunstformer som finnes på Askøy.

Mer informasjon  

Hovedsponsorer